Näiltä sivuilta löydät tietoa Länsi-Uudenmaan vesistöistä. Tiedon on tarkoitus palvella kaikkia vesiemme tilasta kiinnostuneita.

Tällä sivustolla on tietoja vasta osasta alueemme vesistöistä – kehitämme sivustoa edelleen alueemme ympäristönsuojeluviranomaisten kanssa.

Vesikasveja Pohjanpitäjänlahdella kesällä 2013

Kuva: Johan Lindholm

KUNNAT


Vesistöt löytyvät tästä hakemistosta kuntakohtaisesti. Ylävalikosta pääset etsimään haluamaasi vesistöä myös suoraan nimen perusteella. Vesistötiedot on jaettu perustietoihin (pinta-ala, syvyys) ja tutkimustietoihin (happitilanne, rehevyys). Lisäksi löytyvät vesistöstä tehdyt viimeisimmät raportit. Useimpien vesistöjen veden laadun muutoksia voi tarkastella myös kaavioina pidemmällä aikavälillä. 

 

Ajankohtaista

4.6.2014

Sivuilta löytyy nyt tietoa 13 uudesta järvestä Vihdin kunnan alueelta!

 

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry

Sivustoa ylläpitää Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry ja tiedot on koottu näille sivuille yhteistyössä Länsi-Uudenmaan kuntien kanssa.

Tietoa vesistöistä löytyy myös Järviwikistä, joka on Suomen ympäristökeskuksen perustama järvien verkkopalvelu. Järviwikissä voit mm. jakaa havaintoja ja valokuvia vesistöistä muiden käyttäjien kanssa. (www.järviwiki.fi)